HomeWebshopNieuwsGratis zelfmaakideeŽnVeelgestelde vragenOver Hip HandwerkContact
  • Archief

Deze vrolijke vlinders geven direct een zomers tintje aan je tuin of balkon. Maar ze misstaan ook niet in de woon- of slaapkamer. Maak er twee of drie in verschillende formaten en stoffen en verspreid ze over de bank of het bed. Als je daar niet blij van wordt! Werkelijke grootte kussen klein: 27 x 35 cm. en kussen groot 33 x 48 cm.

Benodigheden:
Stof Margrieten Aqua en Margrieten Roze (min. 0,5 meter per kussen) - Stippenlint Kant Cerise en Aqua (1 m. per kussen) - Polyester (poppen)vulling.

Alle materialen zijn te koop in onze webshop www.hiphandwerk.nl.

Download de gratis werkbeschrijving in PDF (Adobe Acrobat Reader nodig).

Dit letterbakje staat het hele jaar door leuk in je huis. Voor de feestdagen tover je 'm om tot een Kerstkastje. Decoreer het met mooi papier en hang er een feestelijk lint aan!

Je maakt het helemaal af met de letterset NOEL of MERRY XMAS. De overige vakjes kun je vullen met mini-kerstlollies, kleine kerstballetjes en andere glimmende decoraties.

Om het Kerstkastje te maken heb je nodig:

Zie voor de werkbeschrijving het gratis zelfmaakidee van september 2011.

Bloemen zijn leuk om te geven maar zo'n zelf gedecoreerd bloempotje is helemaal romantisch. Dit is wat je nodig hebt om het potje te maken:

Plak de lintjes met hobbylijm op het potje.

Kerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Als je van stofjes en fournituren houdt maak je natuurlijk je eigen originele kerstboompje van al deze materialen. Hij is niet al te groot dus je hebt er vast wel een plekje voor in huis!

Benodigheden:


Alle materialen zijn te koop in onze webshop www.hiphandwerk.nl.

Download de gratis werkbeschrijving in PDF (Acrobat Reader).

BU3